+406 cazuri noi de COVID-19 în republică: Din fericire Soroca este astăzi printre codași

0
1630
Foto: OdN

Alte 406 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 2254 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 26 628 cazuri, informează ministerul de resort.

Până la ziua de azi s-au tratat 18676 persoane, iar 828 de pacienți au decedat în urma complicațiilor provocat de noul virus.

Din numărul de cazuri noi, astăzi sunt înregistrate în raionul Soroca două cazuri. Astfel, numărul total de infectare prin COVID-19 în raion a ajuns la 894, dintre care 21 au decedat iar 653 s-au tratat.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 424 stare gravă (dintre care 35 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1190- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

 

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

 

Deces 824: Bărbat de 70 ani, din raionul Ialoveni. Transferat la data de 23 iulie, de la Spitalul de Stat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie mixtă.

 

Deces 825: Femeie de 74 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Clinic Municipal “Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

 

Deces 826: Femeie de 70 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 26 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, diabet zaharat.

 

Deces 827: Bărbat de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 25 iulie,  de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, obezitate, hipertensiune arterială.

 

Deces 828: Bărbat de 54 ani, din raionul Hîncești. Internat la data de 01 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Articolul precedentUn angajat al primăriei Soroca este confirmat cu COVID-19
Articolul următorOFICIAL: Nu mai sunt bani pentru reparația sectorului de drum Şolcani — Arioneşti
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.