+247 cazuri noi de COVID-19 în republică, inclusiv două cazuri în raionul Soroca

0
616
Foto: pixabay.com

Astăzi, în Republica Moldova au fost confirmate 247 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre 1809 teste procesate. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 8795 cazuri în republică, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

După două zile fără cazuri noi de Coronavirus, în raionul Soroca sunt confirmate astăzi două cazuri. Astfel, numărul total de infecții prin COVID-19 în raion este de 485, dintre care 14 pacienți au decedat, iar 290 au fost tratați.

Distribuția cazurilor confirmate astăzi pe regiuni:

Din numărul total de cazuri înregistrate în această zi, 25 sunt angajați ai sistemului medical: medici – 3, asistenți medicali – 17, personal auxiliar – 5.

În total, 4863 persoane s-au vindecat în republică.

Ministerul informează totodată despre înregistrarea unui alt deces cauzat de COVID-19:

Deces 310: Bărbat de 62 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 25 mai, la Spitalul din Bălți. Comorbidități: insuficiență cardiacă, renală, ciroză hepatică.

Articolul precedentLa Vasilcău va fi creat muzeul satului, sunt și primele exponate
Articolul următorVIDEO: Ce se află „în spatele cortinei” ședințelor Consiliului municipal Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.