+235 cazuri noi de COVID-19 în republică, iar numărul deceselor a trecut de 600: Care este situația la Soroca

0
983
Foto: pixabay.com

Alte 235 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1647 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 18 141 cazuri, iar numărul deceselor a ajuns la 603.

În același timp, până la ziua de azi, 11 241  persoane au fost tratate de COVID-19, înformează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

La Soroca astăzi nu este confirmat niciun caz nou de infectare prin COVID-19.

Distribuția cazurilor pe republică:

Totodată, ministerul de resort informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

 

Deces 599: Femeie de 61 ani, din mun. Bălți, internată la Spitalul Clinic Bălţi, pe 5 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

 

Deces 600: Femeie de 66 ani, din mun. Chişinău, transferată de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 23 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II.

 

Deces 601: Bărbat de 61 ani, din r-nul Orhei, internat la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie. Comorbidităţi: disfuncţie hepatică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

 

Deces 602: Bărbat de 61 ani, din mun. Chişinău, internat Spitalul Clinic Republican, pe 30 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2,  hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

 

Deces 603:  Bărbat de 78 ani, din mun. Bălți, internat la Spitalul Clinic Bălţi, pe 2 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, AVC.

Articolul precedent58 milioane de lei pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural
Articolul următorCC: NU este posibil de organizat alegerile parlamentare într-o zi cu cele prezidențiale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.