+224 cazuri noi de COVID-19 în republică: În raionul Soroca numărul infectărilor se apropie de 700

0
1509
Foto: pixabay.com

Alte 224 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1889 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 264 cazuri.

În total, până la ziua de astăzi, s-au tratat 13 640 persoane, iar 666 au decedat din cauza complicațiilor provocate de Coronavirus.

În raionul Soroca astăzi sunt confirmate 4 cazuri noi de infectare prin Coronavirus. Astfel, numărul total de infectări în raion a ajuns la 698. Dintre acestea 553 cazuri s-au soldat cu recuperarea pacienților, iar 19 cu decesul lor.

Totodată ministerul de resort informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 663: Bărbat de 20 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: paralizie inferioară, parapareză.

Deces 664: Femeie de 90 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 29 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită cronică, litiaza biliara, coxartroza bilaterala.

Deces 665: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 21 iunie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, nefrolitiază bilaerlaă, hepatită cronică. Hipertensiune arterială.

Deces 666: Femeie de 67 ani, din raionul Telenești. Internată cu pneumonie evoluție gravă, la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Telenești.

Articolul precedentVIDEO: Necesitatea construcției Stației de epurare – subiect de dezbateri la Soroca
Articolul următorNu există meserii doar pentru bărbați sau doar pentru femei, contează profesionalismul
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.