13 telefoane mobile, 9 litri de alcool, 4 pachete cu masă vegetală cu miros specific au fost depistate în penitenciare, timp de o săptămână

0
140

  Administrația Națională a Penitenciarelor a făcut o sinteză a săptămânii trecute, conform căreia  în penitenciare a fost înregistrat un număr mediu zilnic de  5974 de persoane, 50 – persoane eliberate, 71 – reținute și plasate în izolatoarele de urmărire penală.

  De asemenea, a fost asigurată asistența medicală de urgență prin intermediul Serviciului de urgență 112 în 14 cazuri. Au fost înregistrate două cazuri de deces în rândul persoanelor private de libertate.

  În scopul contracarării pătrunderii obiectelor interzise în penitenciare, în urma efectuării perchezițiilor, la punctele de control și trecere, angajații sistemului administrației penitenciare au depistat 13 telefoane mobile, 5 cartele Sim și mai multe accesorii pentru acestea, circa 9 l de băutură alcoolică, 4 pachețele cu masă vegetală cu miros specific, obiecte tăioase/împungătoare și reșouri electrice. Toate cazurile au fost documentate și transmise organelor de poliție. (SURSA: anp.gov.md)


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFocarele de peste porcină din Mândâc și Cuhureștii de Susu au fost eradicate u succes
Articolul următorUn minor a săvârșit 11 infracțiuni, având în rol de complice pe Rottweilerul său
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.