13 hramuri vom avea în această săptămână în raionul Soroca

0
2932
Fotografie simbol
Fotografie simbol

În această săptămână este o zi importantă pentru gazde și hramari. Tocmai 13 sate vor sărbători hramul localității, prilej pentru a vă revedea prietenii, cumătrii, colegii și rudele. Așa că sunteți așteptați mâine, 19 septembrie, la Rublenița, Parcani și Soloneț, iar joi, 21 de septembrie, vor fi întinse mesele la Băxani, Căinarii-Vechi, Cosăuți, Cureșnița, Egoreni, Mălcăuți, Oclanda, Slobozia-Cremene (Cremenea), Volovița și Zastânca.

Aceste evenimente sunt o oportunitate minunată pentru împărtăși momente de bucurie și ospitalitate. Pentru a ajuta oamenii să știe când au ocazia de a merge în vizită la rude, prieteni sau colegi, Redacția ziarului “Observatorul de Nord” a publicat anterior calendarul actualizat cu toate hramurile din raionul Soroca.


Articolul precedentCEC a aprobat componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Florești
Articolul următorCEC a aprobat componența nominală a Consiliului electoral al circumscripției electorale raionale Drochia
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.