11 decedați, printre care și un sorocean și 54 cazuri noi de COVID-19 înregistrate astăzi în Republica Moldova

0
1187

Astăzi, 25 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 54 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 8 în Transnistria. 53 cazuri cu transmitere locală și 1 caz de import (Federația Rusă). În raionul Soroca nu este niciun caz nou de Coronavirus astăzi.

Total teste efectuate în această zi – 478, dintre care primar – 383 şi repetat – 95. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 7147  cazuri, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

 

MSMPS informează și despre înregistrarea a 11 decese din cauza COVID-19 astăzi, printre care și decesul unui bărbat din Soroca:

Deces 257: Bărbat de 53 ani, din r-nul Soroca, internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 17.05.2020. Comorbidități: bronhopatie obstructivă cronică, obezitate gr. III, hipertensiune arterială gr. II, insuficiență cardiacă cronică.

Acesta este al 13-lea deces de COVID-19 în raionul Soroca.

Până la ora actuală, 3802 persoane au fost tratate și 261 au decedat din cauza infecției COVID-19 în republică.

Articolul precedentÎn atenția elevilor care studiază în România: Iată când vor avea loc probele de BAC și care norme vor trebui respectate
Articolul următorVerde pentru transportul internațional de pasageri: Ce reguli trebuie respectate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.