109 persoane, inclusiv 16 lucrători medicali sunt confirmați astăzi cu COVID-19: Află care este situația la Soroca

0
612

Astăzi, în Republica Moldova sunt confirmate 109 cazuri noi de infecție prin COVID-19, din 775 teste efectuate. Numărul total de cazuri confirmate în republică a ajuns la 8360, dintre care 3433 sunt active. Alți 4622 pacienți s-au vindecat, iar 305 au decedat, informază Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Potrivit sursei, 259  pacienți sunt în stare gravă. Totodată alarmant este faptul că numărul lucrătorilor medicali infectat cu Coronavirus este în creștere, astăzi fiind confirmați 16 lucrători medicali din țară.

Soroca nu este astăzi în lista localităților în care sunt confirmate noi cazuri de Coronavirus, astfel numărul total al infecțiilor în raion rămâne același – 483, dintre care 229 au fost tratați, iar 14 au decedat.

Iată unde sunt confirmate noi cazuri de Coronavirus astăzi:

  • 51 Chișinău
  • 11 Cahul, Ciadâr Lunga
  • 8 Bălți
  • 4 Căușeni, Fălești, Strășeni, raioanele din Stânga Nistrului
  • 3 Comrat
  • 2 Taraclia
  • 1 Cantemir, Cimișlia, Edineț, Glodeni, Ialoveni, Râșcani, Ștefan Vodă

Autoritățile îndeamnă populația să respecte regulile de aflare în spațiile publice, printre care păstrarea distansței sociale de 2 metri, dezinfectarea mâinilor etc, pentru a nu facilita răspândirea virusului.

Articolul precedentAmintiri din copilărie… cu Gheorghe Duminică
Articolul următorBiserica veche de la Nimereuca
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.