104 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate ieri în Republica Moldova

0
1348

Ieri, 26 aprilie, au fost înregistrate 104 cazuri noi de infecție cu noul Coronavirus în Republica Moldova, după procesarea a 594 probe investigate. Un caz este de import și 103 cu transmitere locală, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale într-un comunicat.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în republică a ajuns la 3408 cazuri. Totodată, alte 5 cazuri de infecție cu virusul COVID-19 au fost confirmate duminică în regiunea transnistreană.

Din numărul total de cazuri din această zi, 24 sunt lucrători medicali: asistenți medicali – 12, personal auxiliar – 10, farmacist -1, medic – 1.

Tot ieri, au fost înregistrate încă două decese cauzate de infecţia COVID-19: O femeie în vârstă de 78 de ani, din r. Orhei, internată la data de 3 aprilie la Spitalul Raional Orhei. Comorbidități: Cardiopatie mixtă, AVC tranzitoriu; Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din or. Comrat, internat la Spitalul Raional Comrat la data de 19 aprilie. Comorbidități: insuficiență cardiacă.

Astfel, numărul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 96. În același timp, 895 pacienți din țară au fost tratați de coronavirus.

Articolul precedentLetonia: Număr mic de morți din cauza coronavirusului, deși nu a blocat economia
Articolul următorVaccinul împotriva coronavirusului este LA UN PAS DE A SE PRODUCE
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.