1 iunie! Totul pentru copii la Soroca

0
133
A silhouette of a happy family of four people mother father baby and child and their dog in front of a sunsetting sky with room for copy space or text

Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, este un motiv în plus să petrecem timpul cu cei dragi sau să le oferim momente de bucurie dăruindu-le cadouri. Am selectat cele mai indicate localuri unde poți petrece timpul liber cu cei mici în orașul Soroca și multe alte informații utile pentru familii cu copii, ca să fim informați și pregătiți pentru orice situație și ocazie. Partenerii noștri au pregătit cele mai bune oferte cu prilejul sărbătorii de 1 iunie, pentru mame, tătici și pici.

Unde ne odihnim cu copiii?

O sărbătoare petrecută în sânul familiei sau în oraș este întotdeauna binevenită, totuși părinții merită posibilitatea să petreacă timpul cu copiii, dar fără să o facă pe “jandarmul”. Localurile care au grijă de clienții lor au amenajat terenuri de joacă pentru copii, astfel părinții se pot odihni liniștiți, în timp ce odraslele lor se zbenguie în plină veselie, în siguranță și în privirile celor adulți. Pizzeria Arlekino și restaurantul Salat sunt o opțiune potrivită în acest sens. Bucatele delicioase și atmosfera plăcută vor fi și ele parte a sărbătorii copiilor.

Putem petrece timpul vesel și în aer liber. În parcul de distracții pentru copii Rio Land găsim ocupații pe placul celor mici. Aici e locul potrivit pentru copiii activi, gata să-și pună în funcțiune toată energia. Când ați fost ultima oară într-un asemenea parc? A venit timpul!

Acasă ne putem continua petrecerea cu o masă dulce. Cui nu-i place tortul? Dar unul creat special pentru tine sau chiar cu imaginea ta/a personajului preferat? Nici fursecurile colorate și apetisante nu pot rămânea neobservate. O asemenea sărbătoare o poți organiza cu produsele de patiserie de la “Testor”, unde poți comanda aceste delicii în cantitățile dorite.

Cadouri?

Cadouri!!!

1 iunie este un motiv frumos să facem o tură prin magazine împreună cu copiii noștri, mai ales că de ziua copiilor poți prinde și reduceri atractive. La magazinul Baby Rosse găsești tot ce trebuie să fie în garderoba unui copil. Un sortiment bogat de hăinuțe, încălțăminte, chipiuri și accesorii pentru bebeluși găsești și la secția de copii a magazinului Mugurel. Nu rata șansa!

Putem fi deosebiți. Dacă vrem să ne scoatem în evidență individualitatea, putem opta pentru articole personalizate, fie că este vorba despre haine, fie că despre accesorii. La studioul Chameleon ideile curg gârlă! Orice imagine o puteți aplica pe suprafața dorită, iar designerii vă ajută cu sugestii și recomandări pentru un rezultat bun.

Un costum cu elemente tradiționale. De ce nu? Mai ales că interesul pentru portul popular este în creștere în ultima vreme, nu doar la sărbătorile naționale, dar și în viața de zi de zi. La atelierul de țesături cu siguranță găsești ceea ce-ți place, or aici sunt puse la dispoziție mai multe modele de ii, rochii și cămăși cu elemente tradiționale pentru toată familia.

Iar dacă picii vor să fie deghizați în personajul preferat de Ziua Copiilor, dorința este simplu de realizat. Salonul Natali oferă această posibilitate. Aici găsim costume ale personajelor din povești și vestimentație pentru carnaval. Oare ce personaj ar vrea să fie copilul tău?

Dezvoltarea copiilor — miza

părinților fericiți!

Dacă nu ai decis cu ce să se ocupe copilul în timpul liber, atunci înseamnă că încă nu ai auzit despre Centrul Multifuncțional de Dezvoltare și Educație “Ingenioșii”. Aici se dezvoltă individualitatea, gândirea critică și creativitatea copiilor. Iar pe lângă lecții de engleză, ocupații cu un logoped profesionist, copiii pot practica dansul, sportul sau alte activități care vor contribui la creșterea lor intelectuală. Oare ce părinte nu vrea cea mai bună instruire pentru copilul său?

Și dacă tot am trecut în revistă cele mai bune opțiuni pentru sărbătoarea copiilor din întreaga lume, e timpul să planificăm sărbătoarea. Să nu ratăm șansa, copilăria este o singură dată în viață!

Articol publicitar*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.