Zeci de soroceni se tratează de COVID la Spitalul din Bălți. Vezi dacă se redeschide Secția COVID la SR din Soroca.

0
406

 În ultima vreme s-a mărit numărul de persoane infectate cu COVID-19, iar raionul Soroca este printre primele la acest capitol. Ba mai mult, cineva a răspândit zvonul că Spitalul din Bălți este plin de soroceni și că la Soroca ar putea să fie redeschisă Secția COVID-19.

Pentru a afla situația reală din teritoriu, ne-am adresat doamnei Svetlana Păunescu, vicepreședintă a raionului Soroca, președinta Comisiei raionale Excepționale de Sănătate Publică: „Conform datelor de la sfârșitul săptămânii trecute, la Spitalul din Bălți erau la tratament de COVID-19 circa 40 de soroceni. Cât privește redeschiderea Secției COVID-19, în cadrul Spitalului raional Soroca, totul este la discreția Ministerului de resort, care gestionează situația și care coordonează activitatea instituțiilor medicale. Din câte cunosc, Spitalul din Bălți, care este unul regional, are capacitatea de a trata bolnavii din raioanele de Nord. În caz dacă situația pandemică se va agrava noi suntem pregătiți să facem față lucrurilor”.

Articolul precedentAmenzi de 306.000 lei au fost aplicate sorocenilor care nu au respectat măsurile sanitare anti-covid
Articolul următorCinci persoane au devenit Cetățeni de Onoare a raionului Soroca și alte 10 persoane au primit Diplome de Onoare din partea Consiliului raional.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.