Zeci de colete au ajuns din Roma la Soroca pentru refugiații din Ucraina

0
210

La Soroca a ajuns astăzi cea de a treia mașină plină cu alimente, truse medicale și produse de igienă, pentru refugiații găzduiți în raionul nostru. Coletele primite sunt aduse tocmai din capitala Italiei, Roma. De repartizarea acestor produse, este responsabil Preotul Sorin Huluță, care pregătește hrană zilnic și are în mare parte o contribuție deosebită pentru ajutorarea acestor persoane care au ajuns într-o situație dificilă.

Responsabili ca cutiile să ajungă cu bine la destinație au fost Dorina Musteață și Marin Luca, care le-au transmis un mesaj de mulțumire celor 55 de persoane care au sărit în ajutor pentru frații noștri din Ucraina.

Suntem foarte recunoscători diasporei și anume celor care au trimis mai multe colete. Oamenii aceștia chiar au nevoie și au ajuns într-o situație destul de grea și cei din Italia deja pentru a treia oară, au mare grijă de ei”, și-a exprimat mulțumirea subofițerul superior al unității de control al frontierei, Dorina Mustață.

„Mulțumim diasporei, care au adus aceste produse foarte necesare în prezent pentru refugiații din Ucraina. În aceste cutii se află truse medicale pentru prima necesitate, produse alimentare (conserve, paste făinoase, sucuri, legume, și alte produse) și produse igienice”, ne-a zis ofițerul superior al poliției frontiere a sectorului poliției frontiere din Soroca, Marin Luca.

Moldovenii care locuiesc în Roma, deja de mai multe ori au transmis colete pentru refugiații din Ucraina. La această formă de binefacere, au contribuit 55 de persoane, cu bani, mâncare, transport și ambalare.

Articolul precedentGata cu compensațiile pentru gaze: din aprilie vom achita câte 15,18 lei pentru un metru cub
Articolul următorSondaj: Ce proiect ar fi bine să implementeze tinerii din Soroca în Programul „Bugetarea Participativă”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.