WC-ul de la Stația auto din Soroca: alo, guvernul, ministerul… / VIDEO

0
928

Deși WC-ul de la Stația auto din Soroca, este o carte de vizită pentru oaspeții municipiului, acesta arată oribil. Deși este în gestiunea Stației Auto Soroca, din subordinea Ministerului Economiei și Infrastructurii, el pare fără stăpân. Dar, mai bine o dată să vezi, decât de șapte ori să citești.

Cetățenii care au avut nenorocul să intre în acest WC public au sesizat redacția, printr-un mesaj venit pe adresa noastră prin butonul SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ.

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problem și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentNoi membri la secţia de votare din satul Căinarii Vechi, unde în primul tur au dispărut 200 de buletine de vot
Articolul următorRaionul Soroca mai activ în turul II al alegerilor, 5% dintre soroceni și-au ales deja președintele
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.