Vin alegerile. Ajutorul unic pentru pensionari a s-a mărit de la 700 la 900 lei.

0
107

Persoanele cu venituri mici vor beneficia de ajutor unic în valoare de 900 de lei și nu de 700 de lei, cum a fost stabilit anterior.  Un proiect ce prevede majorarea acestor plăți a fost aprobat astăzi de Guvern, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei Executivului, suport de 900 de lei va fi acordat pentru 659886 de beneficiari, dintre care 109219 beneficiari de pensii de dizabilitate. Pentru acordarea acestor plăți sunt necesari 133230,9 mii lei. Măsura va fi aplicată din 1 octombrie. Tot din această dată urmează să aibă loc și indexarea pensiilor și alocațiilor sociale.

Răutăcioșii afirmă că (și) această majorare se face în preajma alegerilor, pentru a…îmbuna electoratul. Așa să fie, oare? Dumneavoastră, ce ziceți?


Articolul precedent+31.000.000 lei pentru dezinfectanți, +105.000.000 lei pentru salarii la pedagogi
Articolul următorVIDEO: Alarmă falsă! Iată cine sunt băieții cărora “le încurcau” ghiveciurile din fața Cetății Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.