VIDEO: Transportul public din municipiul Soroca a intrat în grevă, oamenii sunt nevoiți să meargă pe jos

1
3263

Anterior agenții economici din Soroca ce prestează servicii publice în transportul urban de călători au anunțat Primăria municipiului Soroca că vor face grevă. După unele negocieri, și scăderea de zece ori a taxelor locale se credea că problema a fost rezolvată. Astăzi totuși sorocenii s-au pomenit în situația să aștepte în zădar transportul public fără a fi înștiințați în prealabil.  

Agenții economici zic că de fapt ei nu au ieșit în grevă, ci protestează doar șoferii care spun că nu mai au bani de reparația microbuzelor, iar profitul nu le ajunge uneori nici măcar pentru motorină. 

Astăzi Primăria municipiului Soroca a postat un anunț în care informează cetățenii că transportul public este în grevă și-și cere scuze de la soroceni.

 

Articolul precedent”Observatorul de Nord” și ”Opinia” — două ziare și un singur scop: UNIREA ÎN GÂNDURI ȘI ÎN FAPTE
Articolul următor160 de școli vor fi dotate cu echipament pentru laboratoarele de fizică, chimie şi biologie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

1 COMENTARIU

  1. Transportul din Paris a fost 3 luni în grevă și nu s-au ales cu nimic.Cerințele lor nu corespundeau realității.Oamenii s-au descurcat.Mergeu pe trotinete câte 2 ore ca să ajungă la serviciu.Soroca o poți parcurge pe jos în 40 minute.In așa condiții nici animalele nu pot fi transportate.Ne vom terzi mai devreme și vom fi mai sănătoși.În acest timp greviștii ar putea să mai scoată câte un saun pentru crearea unui spațiu adecvat pentru picoare, ce puțin..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.