(VIDEO) SOROCA ALEGE: Ei vor să fie primari / prima parte

0
321

Redacția „Observatorul de Nord” organizează dezbateri electorale în direct între candidații pentru Primăria municipiului Soroca. Candidații sunt invitați în ordinea înregistrării la CEC, iar aseară a fost organizată prima emisiune cu următorii candidați: Grigore Bucataru, Partidul Democrat din Moldova, Igor Moldovan, Partidul Liberal Democrat din Moldova și 
Iurie Todirean, de la Mișcarea Social-Politică “Forța Nouă”. A fost invitat și Maxim Melnic de la Partidul Șor, care însă nu a dorit să participe. 

Privește, în direct, dezbaterile cu candidații la funcția de primar a municipiului Soroca, realizate de către Observatorul de Nord. Ascultă ce promit, vezi cum răspund la întrebări și alege cea mai bună candidatură pentru municipiul Soroca! Astăzi la 17.30 urmăriți în direct pe pagina noastră de Facebook dezbaterile electorale cu Elena Bodnarenco, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, Lilia Pilipețcaia, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Alexandru Cimbriciuc, Partidul Unității Naționale și Victor Felișcan, Partidul Voința Poporului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.