VIDEO: Proteste în fața primăriei. Mâine ies la protest și frizerii din Soroca.

0
2611

Ieri și astăzi în fața primăriei municipiului au avut loc proteste singulare ale soților Natalia Hroniuc și Roman Eșan, mici întreprinzători din Soroca. Aceștia au declarat că protestul lor nu este unul politic, ci strict economic. Totodată pentru mâine au fost anunțate proteste ale frizerilor din Soroca, ei se vor aduna la ora 10:00 în fața primăriei pentru a fi solidari cu ceilalți colegi ai lor a căror activitate nu este încă permisă.

Protestele de ieri și azi sunt împotriva încălcării dreptului la muncă, pe care-l fac, în opinia lor, autoritățile față de ei, și anume sunt contra deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Soroca din 2 aprilie 2020. „Protestăm pentru a atrage atenția autorităților locale și centrale la problemele businessului mic și mediu din cauza Situației Excepționale și a carantinei, pentru că noi si lucrătorii noștri nu avem nici un suport real din partea statului” ne-a declarat Natalia Hroniuc.

Deocamdată autoritățile locale nu au reacționat la doleanțele lor.

La fel aceștia au protestat și ieri în centrul municipiului Soroca.

 

 

Articolul precedentElevii și studenții din RM care-și fac studiile în România sunt scutiți de carantină dacă trec hotarul
Articolul următor+22 cazuri noi de COVID-19 în raionul Soroca și micro-focare în familii
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.