/VIDEO/ Locuitorii cartierului Bujorăuca din Soroca au sărbătorit Hramul

0
684

La Biserica Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din cartierul Bujorăuca a municipiului Soroca, în prezența a zeci de credincioși, a avut o slujbă religioasă de sărbătoare dedicată acestei mari sărbători și oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu Episcopul Ioan (Moșneguțu). Or, în acestă zi se sărbătorește Hramul acestui cartier, în trecut satul Bujorăuca.

Episcopul Ioan (Moșneguțu): „…Jertfa mucenicilor ne aduce aminte de jertfa lui Hristos, care și-a întins brațele pe Sfânta Cruce, ca să-i împace pe oameni cu Dumnezeu”.

Vizionare plăcută!

Sărbătoare fericită locuitorilor satelor Alexandru cel Bun, Ruslanovca, Dumbrăveni, Lugovoie și Vanțina Mică cu ocazia Hramului!


  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedentCetățeanul de Onoare al raionului Soroca, „Părintele Bucuriei”, Preotul Mihail Milea, a fost omagiat de ziua numelui /FOTO, VIDEO/
Articolul următorDavid are nevoie de ajutorul nostru!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.