VIDEO: ”Info-DAVA” și Observatorul de Nord au lansat proiectul ”Comunicare pentru schimbare”

0
101

Proiectul ”Comunicare pentru schimbare” a fost lansat la Soroca, în cadrul unei mese rotunde. La evenimentul de lansare au participat reprezentanți ai autorităților publice locale, consilieri municipali și raionali, primari, ecologiști, reprezentanți ai societății civile, ziariști.

Amintim că ONG ”Info-DAVA” din Soroca, este printre beneficiarii Programului UE de Granturi Locale, Media și Comunicare. În parteneriat cu redacția ”Observatorul de Nord”, ONG ”Info-DAVA” implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare”.   

Scopul proiectului este de  creşterea nivelului de informare a publicului referitor la valorile Uniunii Europene, importanţa implicării cetățenilor în procesele de planificare, creare și prestare a serviciilor publice de calitate și impactul acestora în dezvoltarea social-economică a comunităților.

Proiectul va dura nouă luni, timp în care vor fi desfășurate diverse activități în municipiul Soroca și câteva localități rurale din raionul Soroca. 

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentCu măști sau fără măști, parlamentarii se întrunesc la prima ședință a sesiunii de toamnă
Articolul următorVIDEO: Le-a ajuns cuțitul la os! Oamenii din Voloave sunt indignați de nedreptățile din sat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.