Victorie istorică pentru FC Visoca, 3-2 în deplasare

0
340

Fotbal

   Fără îndoială, ceea ce s-a întâmplat pe stadionul sătesc din Bogzești va intra în istoria satului Visoca or, în acea sâmbătă de 12 septembrie echipa locală a repurtat prima victorie în campionatul Republicii Moldova la fotbal.

Chiar dacă cele trei puncta au fost câștigate în fața unei echipe modeste, chiar dacă cineva contest calitatea jocului prestat de elevii tandemului Pleșca, tată și fiu, fotbaliștii din nordul raionului merită tot respectul și laudele. Nu de alta, dar până când unii doar vorbesc (vezi cazul Racovăț, unde de ani buni se dorește o echipă în campionatul republicii, bunăoară), la Visoca s-a mers direct la fapte și nouă nu ne rămâne decât să urăm acestei echipe frumoase izbândă mai departe.

De altfel, în această etapă a câștigat și echipa soroceană Inter, care numai după 18 minute pierdea 0-2 acasă, în fața fotbaliștilor din Camenca („grație” prestației submediocre a portarului). După aceasta sorocenii s-u mobilizat exemplar și au marcat de trei ori în fața adversarilor. Golul care a adus trei puncta a fost marcat de nimeni altul decât veteranul Vasile Boldescu.

Așadar, echipele sorocenii au câștigat cu același scor, 3-2, și pot privi cu mai mult optimism în viitor. (Dan AOLEI)


Articolul precedentE bine să știi: Unde va fi deconectată lumina săptămâna viitoare
Articolul următorSăptămâna viitoare la Soroca se va desfăşura turneul republican la tenis de câmp „Toamna de aur” 2020
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.