Veste frumoasă din Turcia – soroceanca Ada Odajiu a câștigat titlul de campioană mondială la Jocul de dame! / VIDEO

0
1211

Ai noștri ca brazii

O veste extraordinară a venit din orașul turcesc Alania – soroceanca Ada Odajiu a câștigat titlul de campioană mondială la Jocul de dame, categoria „clasic”,  printre veterani! Ba mai mult, experimentata sportivă a devenit vice-campioană la categoria „blitz”!

Să mai menționăm și faptul, că concitadina noastră este și dublă vice-campioană mondială, titluri câștigate în anii 2021 și 2022. Bravos, ne mândrim!

Vă reamintim că, doamna Odajiu este asistentă a medicului epidemiolog la Centrul de Sănătate Publică din Soroca! (Dan AOLEI)

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Fie iarna cât de grea, sera este casa mea
Articolul următorFilmul documentar „Drumul Războiului: Irpin” a fost vizionat și de soroceni /VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.