Veste bună pentru familiile cu copii din raionul Soroca: CNAS a alocat milioane de lei

0
632

    Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) vine cu o veste bună pentru familiile cu copii or, pentru plata îndemnizației unice la nașterea copilului au fost alocați 24.900.000 lei, alte 27.400.000 lei vor primi părinții pentru înfrijirea copilului până la vârsta de 2 ani, iar pentru indemnizația lunară pentru creșterea copilului conform opțiunilor până la vârsta de 2,2 ani sau 3 ani au fost alocați 119. 400.000 lei.

   Ba mai mult, 1.200.000 lei au fost alocați de CNAS pentru familiile cu gemeni sau mai mulți copii născuți dintr0o singură sarcină, iar în formă de indemnizație paternală au fost alocați 1.900.000 lei.

Pentru a intra în posesia îndemnizațiilor se depune o Cerere electronică prin serviciul „e-Cerere. Îndemnizații”. Informații adăugătoare puteți solicita la birourile teritoriale ale CNAS.

 


Articolul precedentEuro pierde, iar dolarul câștigă în raport cu leul moldovenesc
Articolul următorÎn atenția sorocenilor: SFS a extins orarul de lucru a Direcțiilor deservire fiscale
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.