Veste bună! De 1 mai, toți șomerii vor avea zi liberă!!!

0
191
Foto: pixabay.com

Și când ai o zi liberă, ce face omul nostru? Adevărat…, iar când un bărbat se declară pregătit să preia prepararea grătarului, se declanșează următoarea serie de evenimente:

 1. Femeia cumpără mâncarea.
 2. Femeia face salata, pregătește legumele și desertul.
 3. Femeia pregătește carnea pentru grătar, o așează pe o tavă, împreună cu toate celelalte ustensile necesare și o duce afară, unde bărbatul stă deja așezat cu o bere în mână în fața grătarului. Și aici vine punctul cel mai important al întregii desfășurări:
 4. BĂRBATUL ASEAZĂ CARNEA PE GRĂTAR!
 5. Apoi mai multe activități de rutină, femeia aduce farfuriile și tacâmurile afară.
 6. Femeia informează bărbatul că carnea mai are puțin și se arde.
 7. El îi mulțumește pentru această informație importantă și mai comandă totodată încă o bere, în timp ce el se ocupă de situația de urgență. Și apoi încă un punct foarte important!BĂRBATUL IA CARNEA DE PE GRĂTAR ȘI O DĂ FEMEII!
 8.  Apoi urmează din nou rutina. Femeia aranjează farfuriile, salata, pâinea, tacâmurile, șervețelele și sosurile și aduce totul afară pe masă.
 9. După masă femeia eliberează masa, o curată, spală vasele. Și din nou, foarte important!!!:
 10. TOȚI ÎL LAUDĂ PE BĂRBAT PENTRU CALITĂȚILE LUI ÎN ARTA GĂTITULUI ȘI ÎI MULȚUMESC PENTRU MÂNCAREA SUPER BUNĂ!
 11. Bărbatul o întreabă pe femeie cum i-a plăcut faptul că nu a fost nevoită să gătească și când observă că ea e cam botoasă, ajunge la concluzia că pe femei nu le poți satisface oricum niciodată!!!
 • A apărut un nou virus cu denumirea:”muncă”. Dacă primești vreo „muncă” de la vreun coleg sau de la șeful tău, sub nici o formă nu te atinge de el! Acest virus poate distruge complet viața ta personală. Dacă vei considera că ai fost infectat, ia-ți urgent haina și doi prieteni, duceți-vă la primul bar și încercați să vă devirusați. Comandați trei pahare de ceva, repetați de patru ori, după care veți constata că „muncă” s-a șters complet din capul vostru… Trimite urgent acest e-mail cel puțin la cinci prieteni. Dacă observi că nu ai cinci prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul „muncă” și acesta îți guvernează deja viața.

Motto: Oricât de mică ne e leafa, noi tot putem munci mai puțin decât ne plătesc ei.

 • Munca l-a creat pe om, dar nici lenea nu l-a omorât; Ne naștem obosiți pentru a ne odihni; Dacă vezi un coleg odihnindu-se, ajută-l; Dacă ți se face chef să te apuci de muncă, stai jos, odihnește-te și o să-ți treacă; Ce poți face azi nu lăsa pe mâine, ci pe poimâine sau răspoimâine, că, poate, nu mai este nevoie; Un lucru care nu se rezolvă de la sine în 30 de zile, nu merită să te mai ocupi de el; Munca e sănătate curată, deci să o lăsăm pentru cei mai bolnavi ca noi; Munca îl înnobilează pe om, societatea noastră nu mai are nevoie de nobili, căci a trecut vremea lor; Cine se scoală prea de dimineață doarme prea puțin, e obosit și cască toată ziua; Cine nu muncește nu greșește, iar cine nu greșește merită promovat; Serviciul nu e crâșmă să stai toata ziua în el, așa că mai du-te acasă!

Info OdN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.