Vedeți cum s-a votat în turul II la Șolcani și Pârlița, localitățile în care, în turul I, a câștigat Violeta Ivanov

0
1008

Pentru unii surprinzător, iar pentru alții poate că așteptat, în turul I al scrutinului prezidențial din acest an la Șolcani și Pârlița cele mai multe voturi  au fost luate de candidatul Partidului Șor, Violeta Ivanov.

Respectiv, la Șolcani Violeta Ivanov câștigase 168 de voturi, surclasându-i pe Igor Dodon, cu 131 de voturi și Maia Sandu, cu 74 de voturi. La Pârlița Violeta Ivanov luase 82 de voturi, Igor Dodon – 62 voturi și Maia Sandu 26 voturi.

Așadar, în turul doi, la Șolcani a câștigat Maia Sandu, cu 245 de voturi contra 236 de voturi date pentru Igor Dodon. La Pârlița situația a fost invers: pentru Igor Dodon au votat 143 de alegători, iar pentru Maia Sandu – 66.

 


Articolul precedentMaia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale în 17 Birouri electorale din raionul Soroca, iar Igor Dodon în 57
Articolul următorÎntr-un sat din raionul Soroca, Maia Sandu a câștigat cu o diferență de un singur vot
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.