Vasile APREOTESEI: „Sper ca dragostea față de România va fi transmisă din generații în generații” / VIDEO

0
4374

   Vasile Apreotesei, originar din satul Vărăncău, de mic copil a fost educat în stil românesc de mama sa „naționalistă”. Cântecele românești și povestirile despre Regele Mihai, Ion Antonescu dar și alții, l-am marcat ca personalitate. Își aduce aminte despre mama, despre bunelul, despre deportări, despre viața pe care a trăit-o după serviciul militar din regiunea Khabarovsk.

Pe parcursul a aceștor ani, a întâlnit oameni și buni și răi. Domnul Vasile ne-a povestit că a încercat diferite meserii, undeva a urcat sus, apoi a căzut și a avut trădări din partea colectivelor, după care s-a ridicat și a mers mai departe fiind învingătorul acelor greutăți de cândva. Își iubește mult soția, copiii și nepoții. Speră ca dragostea lui față de România să să transmită din generații în generații.

Vasile Apreotesei, este primul dintre soroceni care și-a arborat drapelul României pe acoperiș, iar pe un perete al casei și-a instalat stema României Mari. Promovează valorile naționale, așa cum poate. Astfel a făcut ca și locuința lui să iasă în evidență prin elemente unice.


Articolul precedentTatiana Leșan a câștigat concursul pentru conducerea Centrului Multifuncțional de Servicii Sociale „O Șansă”
Articolul următorMeteo: astăzi vom avea vânt și ploi care se pot transforma în lapoviță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.