Vă invităm la concertul online: Europa la tine Acasă

0
66

Cu ocazia Zilei Europei 2020, Delegația Uniunii Europene împreună cu Statele membre ale UE vă invită să sărbătoriți cultura europeană și să vă bucurați de un concert unic susținut de Orchestra Națională de Tineret a Moldovei și La La Play Voices.

Concertul va marca Ziua Europei 2020 și a 70-a aniversare a Declarației Schuman, cu participarea a 200 de muzicieni din Republica Moldova și Uniunea Europeană. Artiști din Europa se vor alătura celor din Chișinău și celor 130 de copii din toate raioanele țării, uniți într-un concert online inovator.

Spectacolul va întruni o combinație de stiluri, genuri și melodii diferite din toate Statele membre ale Uniunii Europene. Prin această inițiativă, Uniunea Europeană rămâne aproape de cetățenii Republicii Moldova și le mulțumim muzicienilor că ne sunt alături.

Împreună mai puternici, suntem solidari pentru sănătate!

Rămâneți conectați și urmăriți concertul online aici, la televizor și pe privesc.eu.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.