Ura! S-a ieftinit uleiul. Urmează să se ieftinească benzina și motorina?

0
427

   După ce câteva zile în urmă prețul uliului crescuse „ca pe drojdii” și ajunsese și la peste 50 de lei pentru un litru, acum costul a scăzut până la 34-35 de lei (25 la sută).

Această „metamorfoză” se explică prin intervenția Comisiei pentru Situații Excepționale, care a decis că, pe perioada de urgență uleiurile dezodorizate vor face parte din lista produselor social importante, prețul de comercializare a căror este reglementat.  Și, precum pofta vine mâncând, au nu cumva va veni rândul benzinei și motorinei care, la fel, sunt produse social importante? (Dan AOLEI

Articolul precedentDe la un stadion la altul: etapă de etapă, 14 august 2021 – 28 mai 2022
Articolul următorValentina Baran – „Sper că părinții mă vor ajuta ca visul meu să devină realitate” / GALERIE FOTO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.