Unde te poți distra în zilele de 8, 9 și 10 iulie? / VIDEO

0
239

Dacă încă nu aveți planuri pentru weekend-ul acesta, acum e momentul potrivit  ca să vi le faceți. Vineri, sâmbăta și duminica vine cu evenimente deosebite, spectacole, expoziții și cinema în aer liber. Deci, scoateți pixul, agenda și notați-vă.

Mai jos puteți găsi lista cu o gamă largă de activități, care pot deveni preferatele voastre sau ale copiilor voștri.

Expoziția muzeului Regiei Transport Electric Chișinău

Muzeul a fost înființat la 12 Octombrie 1974.

Interiorul Muzeului este constituit dintr-o expoziție fotografică ce ilustrează istoria tramvaielor cu tracțiune de cai, tramvaielor electrice și a celor 7 modele de troleibuz care au circulat și circulă in Chișinău, iar în ograda acestuia vizitatorii pot admira primul tramvai tras de cai din Capitală;
Doritorii pot vizita muzeul de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00
Intrarea este gratuită.
Detalii suplimentare aflați la acest număr de telefon: 022 204 206.
Pentru detalii accesați această pagină. 

Expoziţia „Natura. Omul. Cultura”

„Natura. Omul. Cultura” şi a fost realizată în anii 1988-1994, după concepţia elaborată de grupul de muzeografi, condus de Mihai Ursu şi a proiectului de design, elaborat de Lev Burman. Are o suprafaţă de 2000 m2.

Diorama „Operaţia Iaşi-Chişinău. 1944”

Diorama „Operația Iași-Chișinău” a fost inaugurată în anul 1990. Este o adevărată operă de artă realizată pe parcursul a mai bine de opt ani de către renumiții pictori ai studioului militar „M. V. Grecov” Nicolai Prisekin și Alexei Semionov. După mărime ea depășește dioramele Asaltul muntelui Sapun din Sevastopol, Lupta pentru Kiev (Capul de pod de la Liutejsk – 1943) și altele.

Istorie şi civilizaţie

Expoziția este alcătuită din șapte compartimente, extinse în toate sălile de la etaj, ocupând o suprafață de 1400 m.p. Discursul istoric susținut de expoziție se desfășoară din paleolitic până la finele deceniului al cincilea al secolului XX.

Moldova sovietică: între mituri şi gulag

Este prima expoziție din cadrul Muzeului Victimelor Deportărilor și Represiunilor Politice, filială a Muzeului Național de Istorie a Moldovei.

Comorile trecutului

„Comorile trecutului (vestigii din aur şi argint, mileniul V a. Chr. – sec. XVIII)”
Expoziţia reunește cele mai relevante obiecte realizate din aur și argint, provenite de pe teritoriul Republicii Moldova și păstrate în patrimoniul Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei. Unele dintre acestea reprezintă adevărate capodopere ale orfevrăriei pre- și protoistorice, a celei din antichitatea clasică, precum și din epoca medievală.

Cămara Fest

La 9 și 10 iulie în Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani, vino să îți umpli cămara cu cele mai dulci afine, mure, zmeură, coacăze!
Explozia de gusturi o vei găsi numai aici!

Cinema Impact: Cinematograful în aer liber își reia activitatea din 10 iunie

Cinema Impact este un cinematograf în aer liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Pe teritoriul cinematografului, pentru comoditatea spectatorilor, sunt amplasate Bean-Bag-uri, pături, iar pentru a nu fi flămânzi pe parcursul filmului, este și un bufet cu băuturi și snack-uri. Cinematograful este amplasat în parcul Valea Trandafirilor.

STAND-UP NAȚIONAL Bălți

STAND-UP NAȚIONAL  18 iunie – 29 octombrie

STAND UP NAȚIONAL este primul turneu de STAND UP din Moldova unde vor evolua cei mai buni 10 comedianți. Scopul turneului este de a familiariza regiunile cu acest gen de comedie și de a diversifica activitatea culturală locală.
Bălți, sunteți pregătiți?
Suntem bucuroși să vă anunțăm că vânzările biletelor început în orașul vostru!
Bălți, vă așteptăm!

Omg YardSale

Pe data de 9-10 iulie, la Teatrul Gastronomic din Chișinău, va avea loc mult așteptatul OMG Yardsale.

Design-market, unde este absolut totul de la accesorii pentru tine până la decorațiuni pentru casă! Stickere și chokere! Jocuri de societate și torbițe eco! Biser și perle! Eco-market, unde va fi miere, ciocolată și fructe uscate! Cel mai bine e să veniți să vedeți cu ochii proprii, iar apoi să reveniți și să cumpărați!
Iar cel mai important e să mâncați gustos la eveniment! Responsabili pentru toate poftele noastre sunt cei de la Teatrul Gastronomic! E timpul perfect să urcați la etajul doi, să comandați o sticlă de vin de la Purcari, să vă acomodați la terasă și să dansați sub ritmurile pe care o să vi le propună dj-ii noștri!

  • gifts & decor market
  • eco iarmaroc
  • dance & music
  • food court

Intrarea este liberă! În așteptarea tuturor!

Aici aveți zece evenimente pe care le puteți vizita gratuit în acest weekend. Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare eveniment în parte, faceți clic pe denumire și accesați pagina principală Afisha.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.