Un tânăr beat din raionul Soroca a sunat la 112 și a spus că a ucis un om

0
7903

Un tânăr din raionul Soroca, fără un loc de muncă stabil, a fost amendat la 6 septembrie 2023 de judecătoria Soroca pentru apel fals la 112. În luna iulie băiatul fiind în stare de ebrietate a telefonat la miez de noapte la serviciul unic ”112”, comunicând că a omorât un bărbat.

Oamenii legii au venit la fața locului, dar nu au găsit vreo confirmare a crimei, și au stabilit că persoana se afla în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Pe cazul dat s-a intentat un dosar, iar bănuitul a depus o cerere prin care și-a recunoscut vina și unde a menționat că cele comunicate în apelul telefonic la serviciul ”112” nu corespund realității. Acesta a solicitat să fie examinată cauza în lipsa sa, deoarece are intenția de a pleca peste hotare. Pentru chemarea intenționat falsă a poliției instanța de judecată l-a recunoscut vinovat, amendându-l cu 1500 lei.

Articolul precedentȘoferii care conduc fără permis sau cu dreptul suspendat vor avea alte pedepse
Articolul următorCasa de cultură din satul Holoșnița are o nouă față – pentru aceasta au fost alocați 3.000.000 de lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.