Un sorocean este bănuit că a furat cu un amic 12 telefoane mobile / VIDEO

0
516

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse, au reținut doi tineri, originari din raioanele Soroca și Șoldănești, pentru comiterea unui furt dintr-un Lombard din sectorul Ciocana. Aceștia s-au dovedit a fi în vârstă de 20 și 21 de ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare, anunță Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău. 

Polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de 13 februarie a anului curent, de către administrația lombardului amplasat pe str. A. Russo, comunicând că din incintă au fost sustrase 12 telefoane mobile. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Suma prejudiciului cauzat a fost estimat la 46 200 lei.

Poliția investighează acțiunile bănuiților, iar între timp examinează și imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă. Suspecții sunt reținuți, și conform informațiilor poliției, și-au recunoscut vina menționând că au vândut telefoanele furate. Ambii sunt cercetați penal în stare de arest pentru furt și riscă o amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau pușcărie până la 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.