Un șofer “superbeat” prins la Rublenița, a rămas fără permis / VIDEO

0
3006

Polițiștii au prevenit o tragedie în trafic. Aceștia fiind implicați la menținerea și supravegherea traficului rutier au observat un VAZ care se deplasa neuniform prin satul Rublenița din raionul Soroca. Inspectorii de patrulare au somat șoferul să oprească autovehiculul pentru verificarea actelor.

Ulterior, conducătorul auto de 39 de ani a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a arătat o concentrație de 1,58 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar în privința șoferului a fost pornit un dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, care se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

sursa: Poliția Republicii Moldova


Articolul precedentUnde se află cea mai ascunsă peșteră din raionul Soroca? / VIDEO
Articolul următorMETEO: astăzi vremea se va încălzi considerabil
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.