Un proiect unvestițional de circa 590 mii de euro va îmbunătăți condițiile de studii pentru Peste 400 de elevi ai Colegiului Tehnic Agricol din Soroca.

0
190
   A demarat construcția centrului tehnico-didactic în mecanica agricolă de la Colegiului Tehnic Agricol din Soroca. Investiția de peste 590 de mii de euro este realizată în cadrul proiectului „Livada Moldovei” de către Guvernul Republicii Moldova cu suportul Băncii Europene de Investiții.
   Centrul va dispune de trei laboratoare: de sudură, de mentenanță a utilajelor agricole de capacitate mare și mentenanță a utilajelor agricole de capacitate mică.
Peste 400 de elevi, de la 5 specialități ale Colegiului Tehnic Agricol din Soroca vor beneficia de condiții moderne de studiu ce vor fi adaptate la standardele europene de calitate și corespunzătoare cerințelor curriculare sugerate de agenții economici din sectorul privat.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentUltima etapă: echipele din Șolcani și Iarova „ au trântit ușa”, iar fotbaliștii de la Racovăț au suferit cea mai grea înfrângere
Articolul următorCând și unde vă puteți lua rămas bun de la Nicolae Bulat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.