Un papagal a furat o cameră GoPro pornită și a filmat toată aventura / VIDEO

0
489

Un papagal cleptoman a devenit un star în Noua Zeelandă, după ce a furat o cameră GoPro și a făcut fără să vrea o filmare spectaculoasă în regiunea Fiordland, scrie digi24.ro

Papagalul kea este deosebit de inteligent, dar este și mai cunoscut pentru firea lui curioasă și răutăcioasă. De asemenea, papagalii kea și-au făcut un renume de hoți, pentru că obișnuiesc să fure cam orice – portofele, bijuterii, mâncare, chiar ștergătoare de parbriz și, în general, cam tot ce le atrage atenția atunci când au în preajmă oameni.

Familia Verheul era în vacanță și se cazase la o cabană, iar mai mulți papagali kea au venit în vizită, relatează The Guardian. Alex Verheul a lăsat camera GoPro pe balcon, pentru a surprinde imagini cu păsările, dar una din ele a devenit foarte curioasă, s-a apropiat, a înșfăcat camera și a zburat, filmând întreaga zonă.

Camera a filmat momentul furtului, aterizarea papagalului și atacul acestuia asupra misteriorului obiect în timpul căruia s-a „dat de gol” cu un prim-plan în obiectiv.

Papagalul era decis să distrugă obiectul, dacă tot nu era de mâncat, și a început să smulgă bucăți de plastic din el. Însă Alex Verheul a urmărit zborul, a văzut direcția și a alergat acolo. „Ne-a auzit venind și au abandonat GoPro-ul… Fiul meu a decis să verifice stâncile din zonă și a găsit camera. Încă filma”, a declarat el pentru un post tv din Noua Zeelandă.

sursa: digi24.ro


Articolul precedentFotografia zilei: Eu sunt mic, nu știu nimic
Articolul următorFotografia zilei: Cetatea… înflorește primăvara
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.