Un papagal a furat o cameră GoPro pornită și a filmat toată aventura / VIDEO

0
464

Un papagal cleptoman a devenit un star în Noua Zeelandă, după ce a furat o cameră GoPro și a făcut fără să vrea o filmare spectaculoasă în regiunea Fiordland, scrie digi24.ro

Papagalul kea este deosebit de inteligent, dar este și mai cunoscut pentru firea lui curioasă și răutăcioasă. De asemenea, papagalii kea și-au făcut un renume de hoți, pentru că obișnuiesc să fure cam orice – portofele, bijuterii, mâncare, chiar ștergătoare de parbriz și, în general, cam tot ce le atrage atenția atunci când au în preajmă oameni.

Familia Verheul era în vacanță și se cazase la o cabană, iar mai mulți papagali kea au venit în vizită, relatează The Guardian. Alex Verheul a lăsat camera GoPro pe balcon, pentru a surprinde imagini cu păsările, dar una din ele a devenit foarte curioasă, s-a apropiat, a înșfăcat camera și a zburat, filmând întreaga zonă.

Camera a filmat momentul furtului, aterizarea papagalului și atacul acestuia asupra misteriorului obiect în timpul căruia s-a „dat de gol” cu un prim-plan în obiectiv.

Papagalul era decis să distrugă obiectul, dacă tot nu era de mâncat, și a început să smulgă bucăți de plastic din el. Însă Alex Verheul a urmărit zborul, a văzut direcția și a alergat acolo. „Ne-a auzit venind și au abandonat GoPro-ul… Fiul meu a decis să verifice stâncile din zonă și a găsit camera. Încă filma”, a declarat el pentru un post tv din Noua Zeelandă.

sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.