Un nou volum de versuri – “Logica eșecului”, lansat de către poeta Ecaterina Popa

0
73
Ecaterina Popa

Prea puțini sunt cei care scriu versuri de dragul scrisului. Este de părere poeta Ecaterina Popa care a lansat recent un nou volum de versuri intitulat „Logica eșecului”, la liceul teoretic „Petru Rareș” din municipiul Soroca.

Întrebată despre conținutul cărții, doamna Popa ne-a relatat calea pe care a parcurs-o până la publicarea acesteia. „Cartea și poeziile din ea apar după o grea experiență, și anume, mă refer la o perioadă dificilă din viața mea, când am rămas fără serviciu și surse de existență. Atunci am luat calea pelerinajului și am ajuns la Ierusalim. Revenind, cuvintele au început a curge ca râul. Astfel, a apărut prima carte „Armonia tăcerii”, își amintește ea.

Următoarea carte care a văzut lumina tiparului a fost „Tăcerea cuvântului”. În opinia autoarei, în tăcere apar ideile și versurile. “În tăcere se naște sublimul”, susține femeia.

Despre cartea “Logica eșecului” și ce a inspirat-o la scriere a declarat că “am început a gândi altfel decât alți oameni anume datorită experiențelor trăite. Cartea se numește astfel, pentru că mă reprezintă. Din eșec am învățat, am ieșit biruitoare și încerc să îi învăț pe alții din experiența mea”.

La moment Ecaterina Popa activează în calitate de profesoara de matematică la liceul teoretic „Ion Creangă” din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.