Un nou scuar în centrul municipiul Soroca: a fi sau a nu fi?

0
178
  La primăria orașului Soroca a avut loc o întâlnire informală dintre primarul Lilia Pilipețchi și specialiștii instituției și un grup de locatari și agenți economici, care își desfășoară activitatea în centrul orașului, vizavi de Complexul comercial „Modern”.
  Or, autoritățile intenționează să amenajeze spațiul de pe această adresă, prin plantarea de flori și copaci, instalarea unui sistem de iluminare și, eventual, instalarea câtorva băncii. Primarul a dezmințit zvonurile, conform cărora ar fi vorba despre defrișarea copacilor existenți și închiderea accesului către locațiile aflate la parterul caselor vizate. Lilia Pilipețchi a dat asigurări că, lucrările vor fi efectuate în strictă conformitate cu legea, iar supravegherea amenajării scuarului și corectitudinea implementării proiectului va fi asigurată de un grup de lucru, din care vor face parte și reprezentanți ai agenților economici din preajmă. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)
Articolul precedentParcul „Mihai Eminescu” din Soroca va avea o nouă față
Articolul următorTEST: Testează-ți cunoștințele despre Grecia Antică
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.