Un floreștean de 39 de ani și-a omorât mama și a fost condamnat la 15 ani de închisoare

0
350
Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 20 octombrie 2022, un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din or. Florești, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru comiterea infracțiunii de omor, săvârșită cu bună știință asupra unui membru de familiei, scrie echipa.md

 Potrivit actului de învinuire, bărbatul este acuzat că, în noaptea de 01 august 2022, aflându-se în apartamentul său din capitală, având scopul omorului intenționat al mamei sale, i-a aplicat ultimei lovituri cu un cuțit în regiunea abdomenului, în rezultatul cărora, potrivit concluziilor raportului de expertiză, a survenit moartea victimei.

Precizăm că, persoana dată nu este la prima abatere de ordin penal.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea faptelor de care a fost acuzat.  În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.