Un autoturism de lux căutat de autoritățile din Polonia, depistat la frontiera moldovenească: Ce s-a întâmplat cu automobilul

0
94

Un cetățean al Republicii Moldova a rămas fără ”bijuteria” pe patru roți, după ce s-a depistat că automobilul este dat în cautare internațională ca fiind furat pe teritoriul Poloniei. Până la elucidarea circumstanțelor și identificării adevăratului proprietar, vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni.

În data de 1 august a.c., pentru autorizarea trecerii frontierei de stat la linia de control s-a prezentat un Mercedes S 500, fabricat în anul 2018 și înmatriculat în Polonia. Acesta era condus de către un chișinăuean în vârstă de 34 de ani. În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au fost alertați de consemnul apărut în baza de date. Conform informațiilor O.I.P.C. INTERPOL autoturismul era dat în căutare internațională de autoritățile polone.

La audieri, cetățeanul nu a putut explica cele depistate, precizând că revenise recent în țară și nu a întâmpinat impedimente la trecerea frontierei de stat. În circumstanțele date, persoana a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Cazul este în continuare cercetat de către polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.