Ultimile 24 de ore: 324 infectări și 0 (zero) decese

0
447

  După efectuarea a 1145 de teste, alte 324 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate pe teritoriul Republicii Moldova. În raionul Soroca, din fericire, nu au fost înregistrate noi cazuri de infectare Astfel,  bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 39.797 de cazuri.

 Potrivit datelor furnizate de autorități, toate cazurile noi sunt cu transmitere locală. Din numărul total de cazuri, 22 sunt lucrători medicali: medici-4, asistenți medicali- 17, personal auxiliar-1. Starea de sănătate a persoanelor infectate:  569 – stare gravă (dintre care 32 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1216 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare. Totodată, alte 384de  persoane au fost tratate și externate. În total, 28 183 persoane au fost tratate  de COVID-19.

Totodată, informațiile relevă că în ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate decese.


Articolul precedentStoianoglo: “Concluzionez cert că, anume datorită fostei conduceri a BNM a fost posibilă realizarea ”furtului miliardului”.
Articolul următorImportanța măștii: Am fost la un metru de cineva căruia îi datorez bani și nu m-a recunoscut.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.