Ultima oră!!! Frații Damașcan nu mai revin la Soroca. Vezi din ce cauză

0
1279

Transferurile lui Ilie Damașcan de la FC Zimbru și, respectiv, a lui Vitalie Damașcan de la FC Voluntari la FC Inter (Soroca) au picat. Cauza este una bizară… Eșecul fotbaliștilor de la FC Visoca în confruntarea cu rivalii de la Iscra (Râbnița) au pus capacul. Or, se credea că un eventual succes al elevilor lui Vasile Zăbrian, ar fi putut îmbunătăți considerabil șansele sorocenilor de a promova în Liga I. Și dacă minunea nu s-a produs, Damașcanii au decis să rămână la echipele lor, în așteptarea unor vremuri mai bune.

Așadar, meciul de pe stadionul din Soroca s-a terminat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei din Râbnița, care și-a consolidat poziția de lider. De altfel, visocenii nu au avut o prestație proastă, dar experiența oaspeților (pentru râbnițeni evoluează un grup de veterani în frunte cu Alexandru Epureanu) și-a spus cuvântul. Oricum mai sunt multe etape și FC Visoca va urca, cu siguranță, în clasament.

Cealaltă echipă din Visoca, EFA, a smuls un punct prețios în deplasare, la Bălți, remizând, 2-2, cu una din cele mai obraznice (dacă mi se permite o astfel de etichetă) echipe ale campionatului. Nu de alta, dar chiar dacă se află în partea de jos a clasamentului, bălțenii își dau aere de echipă mare și, mai mult cu vorba (rusă, bineînțeles) și cu brutalitatea doresc să impresioneze nu doar adversarii, dar și arbitrii… Din celelalte rezultate trebuie să menționăm punctele obținute de fotbaliștii din Ocnița și Pepeni, în urma cărora FC Inter a fost „detronată” de pe podium.

Iată rezultatele tehnice ale etapei: FC GRĂNICERUL-FC EDINEȚ: 0-0; CF RÂȘCANI-FC SÂNGEREI: 2-5; CF LOCOMOTIVA-FC PEPENI: 1-1; FC OLIMPIA-EFA: 2-2; VULTURII CUTEZĂTORI-FC ȚARIGRAD: 0-1.

Clasamentul se prezintă astfel:

   În etapa următoare, care se va disputa sâmbătă, 8 aprilie, sorocenii de la FC Inter au meci greu acasă, cu vecina de clasament, CF Locomotiva, și un eventual succes ar putea propulsa formația noastră pe locul trei or, FC Pepeni primește replica CF Râșcani și nu cred că va avea probleme. Pe de altă parte, FC Iscra primește replica unei formații robuste și cu pretenții, FC Edineț, și este posibil orice rezultat. FC Visoca joacă în deplasare, cu Vulturii Cutezători, FC Țarigrad va încerca să le strice dispoziția celor de la FC Olimpia, iar la Sângerei, gazdele de la FC par să aibă o misiune ușoară, în confruntarea cu „grănicerii”. (Dan AOLEI)

Articolul precedentDe ce nu trebuie să renunțăm la pâine dacă vrem să slăbim?
Articolul următorAproape de Soroca, peisagiile pitoreşti amintesc valea Rinului sau a Elbei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.