,,Ultima excursie – o zi plină de amintiri cu profesorul iubit”

0
1097

Elevii de la IP Gimnaziul Voloave au avut parte de o experiență memorabilă alături de profesorul lor, Macar Zabrian. Împreună, au făcut o călătorie fascinantă la Hidrocentrala Costești, transformând această excursie într-o aventură care a depășit cu mult cadrul unei simple ieșiri școlare, oferindu-le o perspectivă profundă asupra lumii hidroenergiei și a ingineriei.

Echipa formată din elevi curioși și un profesor pasionat a descoperit tainele și minunile ascunse ale hidrocentralei. Pe măsură ce au explorat funcționarea complexului hidroenergetic, elevii au fost fascinați de cunoștințele vaste ale profesorului Macar despre convertirea energiei și despre tehnologia din spatele hidrocentralei. Alături de colegul său, domnul Vitalie Gonceariuc, șef-ingenier la Hidrocentrala Costești, au descoperit principii și procese care altfel ar fi rămas doar teorii în manualele școlare.

Această călătorie nu a fost doar educativă, ci și inspirațională pentru elevi, oferindu-le o perspectivă practică asupra conceptelor pe care le învață în sălile de clasă. Pentru profesorul Macar, a fost o ocazie de a-și împărtăși pasiunea și cunoștințele cu o nouă generație de tineri entuziaști.

“Cu regret profund, trebuie să spunem că domnul Macar Zabrian ne-a părăsit, lăsând în urmă o durere imensă și nemărginită. Cu toate acestea, amintirea lui rămâne vie în inimile noastre, iar excursia la Hidrocentrala Costești va fi mereu un tribut adus pasiunii și devotamentului său față de educație și față de elevii săi,” a spus Aurelia Mihalcean, președintele Consiliului de Elevi de la IP Gimnaziul Voloave.

“Drum lin spre ceruri, dragul nostru profesor! Clasa a VIII-a și a IX-a va păstra mereu în amintire excursia și lecțiile prețioase învățate în acea zi de primăvară, sub îndrumarea dumneavoastră pasionată și dedicată…”

 


Articolul precedentÎn următorul sezon rece autoritățile vor acorda doar compensații monetare. Nu toată lumea salută această decizie
Articolul următorO întâlnire de suflet cu Doina Danielean – simbol de putere și speranță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.