Ultima etapă va pune punctele pe „i”

0
183

Ziceam data trecută că orice prognoză poate fi dată peste cap, fiindcă mingea este rotundă și meciurile din penultima etapă mi-au dat dreptate. Or, duminica trecută au fost consemnate niște rezultate care au păstrat intriga până în ultima etapă.

Astfel, mai ziceam săptămâna trecută că echipele din Rublenița și Visoca, care nu aveau nici șanse teoretice pentru a lupta pentru medalii, au trântit tare ușa și au dat de înțeles că la anul, dacă nu se schimbă lucrurile, campionatul raionului ar putea fi și mai interesant. Ba mai mult, duminică aceste două formații au luat puncte în deplasare și nu de la oricine, dar de la echipele cu pretenții.

Elevii lui Ilie Manea, de exemplu, au fost foarte aproape de a pleca de la Soroca cu toate cele trei puncte, dar gazdele au egalat, din penalti, când meciul era spre sfârșite. Și mai departe au mers fotbaliștii din Visoca, care au surclasat echipa din Racovăț și au pus-o pe aceasta în situația ingrată de a lupta pentru un loc mai sus chiar cu rivala directă, formația din Șolcani. Și încă ceva. Vreau să menționez în mod special prestația arbitrului Marin Baltaga, care a judecat foarte bine meciul Soroca-Rublenița. Am văzut prestația acestui arbitru și în alte meciuri și vreau să spun că domnul Baltaga poate fi considerat cea mai frumoasă surpriză a campionatului. Iată rezultatele tehnice ale penultimei etape: SOROCA-RUBLENIȚA: 1-1; STEAUA-VISOCA: 1-3; PRIETENIA AGRO-BĂDICENI: 4-1; STOICANI-RULTEHCOM: -:+ (0-3).

În această duminică totul se decide pe stadioanele din Racovăț și Rublenița, unde gazdele primesc replicile formațiilor din Șolcani și, respectiv, Prietenia Agro. Dacă, de exemplu, șolcănenii câștigă în deplasare, iar cei de la Prietenia Agro joacă egal sau pierd, elevii lui Boris Rotaru devin campioni. În caz de câștigă „steliștii”, iar elevii doamnei Maria Tașnic pierd la Rublenița, se va disputa „meciul de aur”. Pe de altă parte, un lucru este cert — în acest an șolcănenii vor fi pe podium! La rândul lor, sorocenii au șanse la un loc pe podium numai dacă fotbaliștii din Racovăț pierd sau joacă egal cu echipa din Șolcani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.