UE // Eficientizarea energetică a grădinițelor se face cu susținerea Uniunii Europene / VIDEO

0
278

A.O. “PLAI” din Viișoara a fost fondată în 2014, și de atunci a implementat mai multe proiecte, inclusiv cu bani din Uniunea Europeană.

În prezent asociația implementează proiectul “Eficientizarea energetică a grădinițelor din satele Corpaci și Viișoara r-nul Edineț”. Activitatea face parte din proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de CooperareInternațională a Germaniei (GIZ).

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.