UE // Băhrinești – un sat cu proiecte de succes / VIDEO

0
105

Subproiectul „Construcția rețelelor de apeduct în teritoriul satului Băhrinești, raionul Florești, cu conectarea la două puncte de racordare amplasate în orașul Mărculești și satul Lunga” a fost parte componentă a proiectului de dezvoltare regională „Apă pentru viață în Regiunea de Nord: raioanele Florești și Soroca”.

Sătenii nu au așteptat ca problema să fie rezolvată doar de autoritățile locale, ci s-au implicat activ. Astfel și localnicii din Băhrinești au parte de condiții ca la oraș, și de apeduct centralizat. 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.