UE // Băhrinești – un sat cu proiecte de succes / VIDEO

0
108

Subproiectul „Construcția rețelelor de apeduct în teritoriul satului Băhrinești, raionul Florești, cu conectarea la două puncte de racordare amplasate în orașul Mărculești și satul Lunga” a fost parte componentă a proiectului de dezvoltare regională „Apă pentru viață în Regiunea de Nord: raioanele Florești și Soroca”.

Sătenii nu au așteptat ca problema să fie rezolvată doar de autoritățile locale, ci s-au implicat activ. Astfel și localnicii din Băhrinești au parte de condiții ca la oraș, și de apeduct centralizat. 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentCum atragem turiștii la Cetatea Soroca, pentru ca ei să stea mai mult și să vrea să revină? / VIDEO
Articolul următorPavel Vieru – profesori soroceni, făuritori de destine / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.