Turneul municipal la jocul de dame și-a desemnat premianții

0
71

  În incinta LT „Constantin Stere” a avut loc un turneu municipal la jocul de dame, dedicat Zilei de 8 martei, la care au participat sportivi de la Școala Profesională, Liceul Republican Sportiv (LRS) și liceele „Constantin Stere” (CS), „Petru Rareș” (PR) și Ion Creangă (IC).

La senioare primele trei locuri au fost ocupate de Tatiana Tomița, Ada Odajiu și Stela Beznos. La fete (anul nașterii 2004-2009) locul I a fost ocupat de Iana Slivinschi (CS), locul II – Anastasia Tonica (CS), locul III – Melisa Ceban (IC): La băieți (a.n. 2004-2006) cel mai bun a fost Maxim Repeșcu (IC), urmat de Valeriu Bacalâm (IC) și Serghei Rusu (CS). La băieți (a.n.2007-2009) primele trei locuri au fost ocupate de Chiril Chițan (IC); Andrei Tăbârță (CS) și Petru Zubati (LRS). La fete (a.n.2010-2012) cele mai bune au fost Olga Cerevatâi (PR), Xenia Ursu (CS), Ana Gherman (CS). La fete (a.n.2014), primele trei locuri au fost ocupate de Anastasia Smântână, Ilinca Zubati, Daria Revenco (toate – CS), iar la băieți (a.n. 2010-2012), locurile premiante au fost câștigate de Ilie Dragan (CS), Victor Vovc (PR) și Ciprian Vlas (CS). (Tatiana MELNIC, antrenoare profesoară la Școala Sportivă municipală)


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPUBLICITATE: Nu găsiți medicul dorit în localitatea Dumneavoastră? DoctorChat.md este soluția
Articolul următorFenomen neobișnuit pe Nistru: râul pare să curgă invers / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.