Turnați vin și dați găluște – de azi încep hramurile în raionul Soroca

0
838

În această lună, satele din raionul Soroca încep sărbătorirea hramurilor, care sunt de fapt ocazii suplimentare de a te vedea cu cei dragi. Tradițional hramurile încep de azi, musafiri fiind așteptați în satul Țepilova, iar marți va fi deja hram la Vanțina. La 22 mai, de sf. Nicolae, va fi rândul locuitorilor din Dărcăuți, Vădeni, Ocolina, Schineni, Schinenii Noi, Șolcani și Voloave să-și deschidă porțile și să ofere oaspeților tradiționalele bucate și băuturi.

Pentru a ajuta oamenii să știe când au ocazia de a merge în vizită la rude, prieteni sau colegi, Redacția ziarului “Observatorul de Nord” publică calendarul actualizat cu toate hramurile din raionul Soroca. Aceste evenimente sunt o oportunitate minunată pentru împărtăși momente de bucurie și ospitalitate.

Articolul precedentSfatul Psihologului Rodica Cucuietu: „Abuzul emoțional nu este doar un joc de cuvinte”
Articolul următorCum a început “o adevărată revoluţie” la Liceul de fete din Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.