Trei cetățeni moldoveni au decedat într-un accident de circulație la Vinița

0
101

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au murit, iar patru au suferit diverse traumatisme, după un accident petrecut noaptea trecută în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. Persoanele se aflau într-un microbuz, cu 12 pasageri la bord, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General Pentru Situații de Urgență. Potrivit ultimelor informații ale IGSU colectate de la colegii din Ucraina s-a stabilit că în urma accidentului produs în dimineața zilei de 8 februarie 2019 în apropiere de regiunea Vinița, ora 03.32 minute, două femei cu vârstele de 28 și 54 de ani și doi bărbați cu vârstele de 33 și 24 de ani au primit traumatisme.

Informația despre trei cetățeni ai țării noastre decedați în urma accidentului se stabilește.  Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în această noapte într-un accident de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale din Ucraina accidentul s-a produs cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord. În urma impactului 3 persoane cetățeni ai Republicii Moldova au decedat iar alți 4 oameni cetățeni ai statului nostru au suferit diverse traumatisme. Celula de Criză formată, va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu autoritățile va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului.

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentare rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

(orheitv.md)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.