Traversa strada la 35 de metri de „zebră” și a fost lovit în plin. S-a întâmplat în „capitala Nordului” / FOTO

0
1088

Încercarea de a economisi câteva minute l-a băgat în spital. Un bărbat de 69 de ani a fost accidentat de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar strada, printre rândurile de automobile, scrie echipa.md

 Accidentul rutier s-a produs în seara de 15 noiembrie, în jurul orei 17.30, la intersecția străzii Locomotivelor și stradelei Mihai Eminescu. La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și medicii cu ambulanța. Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Bălți, Jana Molceanov, preliminar, s-a constatat că pietonul de 69 de ani ar fi inițiat traversarea neregulamentară, chiar printre mașini, la o distanță de circa 35 de metri de trecerea pentru pietoni.

  După ce a trecut mai bine de jumătate de șosea, un șofer de 60 de ani, originar din raionul Sîngerei nu l-ar fi observat și l-a tamponat în plin. În urma impactului, pietonul a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat de medicii de pe ambulanță la spital.

Atât șoferul cât și pietonul au fost supuși etilotestului, rezultatele demonstrând că niciunul dintre ei nu era în stare de ebrietate.

Cazul este documentat în continuare de poliția din Bălți.


echipa.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.