Tragedie: Copil de trei ani sfâșiat de un câine. Același animal atacase anterior și două femei.

0
1162

  Tragedia a avut loc în Anglia. Un băiețel de trei ani a fost ucis de un câine,  același animal care anul trecut a atacat două femei care se plimbau și a rănit una extrem de grav. 

Daniel Twigg, în vârstă de trei ani, a fost ”un băiețel fericit, amabil și grijuliu, care a fost iubit de toți cei care l-au cunoscut”, au spus cei dragi într-o postare pe Facebook distribuită de Greater Manchester Police. Ei au adăugat: ”Îi plăcea se joacă cu fratele și sora lui, îi plăcea să fie în preajma animalelor – în special a poneiului său, Splash. Era curajos, inteligent”.

Micuțul Daniel se afla în fața unei proprietăți din Milnrow, Rochdale, cu puțin timp înainte de ora 13, duminică, când a avut loc coșmarul. Poliția l-a arestat pe proprietarul animalului, în vârstă de 48 de ani, din cauza morții copilașului. Imaginile înfricoșătoare au arătat avertismente ”ai grijă la câine” plasate pe poarta proprietății, notează Daily Mail.

Kia Walker, care avea doar 17 ani la acea vreme, a spus că mai mulți câini au fugit dintr-o casă și au atacat-o: ”Nu am renunțat la investigație. Mi s-a spus că nu sunt suficiente dovezi. Am întrebat dacă mai pot face ceva și mi-au răspuns că nu, pentru că nu sunt suficiente dovezi. Eram pe o potecă publică, poarta era deschisă și cei doi câini au ieșit și atunci m-au atacat”. Și o altă femeie a postat online că a fost atacată în același loc. (Sursa: OBSERVATOR)

Articolul precedentUn fost fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă, de la 35 de metri înălțime. Soția sa a filmat tragedia / VIDEO
Articolul următorFALS: Parlamentul European obligă Republica Moldova să impună embargou gazului rusesc
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.