TOP nouă moduri de a deschide o sticlă fără tirbușon

0
232

Din ce în ce mai mulți oameni caută trucuri care să le facă viața mai ușoară în gospodărie sau în locuință. Iată că specialiștii au venit cu o metodă extrem de simplă pentru deschiderea unei sticle fără desfăcător special.

Truc util: cum să scoți dopul unei sticle fără desfăcător?

Din ce în ce mai mulți oameni au devenit interesați de diverse metode care să îi ajute în anumite situații. Cu siguranță ai întâmpinat și tu o problemă care îi poate scoate din minți pe petrecăreți. Mai exact, este vorba despre dopul sticlei de vin care se scoate foarte greu chiar și cu un desfăcător.

Lucrurile se complică atunci când ești la picnic și ai uitat ustensila specială sau abia te-ai mutat la casă nouă, vrei să sărbătorești, dar nu poți să îți desfaci sticla de vin. Ai nevoie de un fier de călcat pe care îl poți lua de la o casă din apropierea zonei în care ești la picnic sau pe care îl ai deja în casă, în funcție de locul unde te afli.

Trebuie să ții gâtul sticlei aproape de un fier de călcat pornit. Mai exact, căldura emanată din aparatul electrocasnic va ajuta dopul să urce din zona în care se află. Ecuația funcționează pentru că toată căldura face ca pluta să se miște în căutarea ieșirii. De asemenea, poți face același lucru și cu câteva brichete. Dacă ai prieteni fumători în jur, folosește câteva din brichetele lor pentru a urma acest proces.

Alte moduri de a deschide o sticlă fără tirbușon

 1. Folosiți un obiect contondent pentru a împinge dopul în sticlă.
 2. Luați un șurub, o șurubelniță și un ciocan pentru a scoate dopul.
 3. Folosiți ca deschizătoare de sticle improvizate cuțitele zimțate.
 4. Cheile mașinii te pot ajuta în această problemă.
 5. Umerașele de sârmă din dulap pot scoate rapid dopul sticlei.
 6. Agrafele de hârtie sunt un miracol aici.
 7. Folosește o foarfecă de orice tip pentru problema ta.
 8. Scoate dopul sticlei cu o pompă de bicicletă.
 9. Folosește un arzător special pentru bucătărie pe care îl ții aproape de zona unde se află dopul de plută. Cu siguranță o să reușești.

sursa: playtech.ro


 • ETICHETE
 • EC
Articolul precedent10 obiceiuri care te vor ajuta să ieși din mlaștina disperării și să-ți îmbunătățești viața
Articolul următorRecitalul de la Soroca al Fanfarei 10 Prăjini de la Iași / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.