Tinerii rugbiști soroceni au ocupat locurile doi la Cupa Republicii Moldova

0
198
  Cu pași siguri, sportul care a fost în vogă, cândva, în orașul de pe malul Nistrului, face performanțe pe plan republican, Ultima ispravă, dar nu ultima, cu siguranță, a tinerilor rugbiști soroceni este locurile doi ocupate în Cupa Republicii Moldova, ediția 2024.
  Este vorba despre echipele Școlii Sportive Raionale U-12 și U-16, care au urcat pe podium la competițiile de Rugby-10. Succesul se datorează, în mare măsură, administrației acestei instituții de învățământ, în frunte cu directorul Vsevolod Gâtlan. (FOTO: pagina de Facebook a RC Sergus)

Articolul precedentÎn perioada 08-13 aprilie 2024 este marcată Săptămâna națională de promovare a aplicării raționale a produselor de uz fitosanitar
Articolul următorManifestări ale violenței digitale în rândul fetelor și femeilor. Unde ceri ajutor?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.